Naar overzicht

Op donderdag 23 februari 2017 hebben Flanders Smart Hub en CrossRoads gezamenlijk het Interreg-project CrossRoads2 voorgesteld.

In de Foodport in Tienen kregen de ruim dertig geïnteresseerde bedrijven een antwoord op vragen als: wat zijn de mogelijke subsidievormen binnen CrossRoads, welke budgetten zijn beschikbaar en op welke thema’s ligt de focus? Vervolgens kwam Bart Meekers van het Vlaamse bedrijf RMONI aan het woord, als ‘ervaringsdeskundige’ uit CrossRoads1. Meekers deelde zijn ervaringen en gaf concrete tips & tricks.

CrossRoads-ideeën gepitcht

In het tweede deel van de workshop stelden een drietal bedrijven op zoek naar een partner over de grens zich voor: Noviospin uit Venlo, Heart Link Online uit Leuven en Cubigo uit Hasselt. Ze presenteerden hun CrossRoads-idee en formuleerden hun wensen voor samenwerking. Na afloop van de presentaties was er de mogelijkheid om te netwerken en Vlaams-Nederlandse partnerships te smeden. Ook konden bedrijven één-op-één advies inwinnen bij de aanwezige CrossRoads-adviseurs.

Afbeelding
Yves Ozog spreekt publiek toe

Geïnteresseerd
in de resultaten
van CrossRoads2?