Naar overzicht

Drie Interreg-projecten - CrossRoads2, Link2Innovate en CrossCare - namen op donderdag 9 maart 2017 deel aan de Tech Start-up Day in Brussel. 

Nieuwe contacten

De opkomst en belangstelling voor de Tech Start-up Day was dit jaar groot. Zelfs Koning Filip I was van de partij. Het publiek was uitgesproken jong én internationaal. De drie Interreg-projecten bemanden gezamenlijk een stand. De aanwezige CrossRoads2-adviseurs legden veel nieuwe contacten en gaven geïnteresseerde bedrijven informatie over de (subsidie)mogelijkheden binnen CrossRoads2.

Internationaal profiel

In de plenaire sessies ging veel aandacht uit naar het internationale scope bij start-ups. Belgen denken nog te vaak kleinschalig en werden door meerdere sprekers expliciet aangespoord om ook markten buiten de grenzen te zoeken. Van bij de start. Tegelijk groeit ook de behoefte naar een internationale profilering van het Belgische start-up landschap. Inspirerende jonge ondernemers brachten hun verhaal en deelden hun ervaringen met de toehoorders. Het Hasseltse blogplatform Small Teaser kaapte de prijs weg voor beste start-up en Unifly drone management software die voor beste scale-up.

Afbeelding
Stand Tech Start-up Day

Geïnteresseerd
in de resultaten
van CrossRoads2?