Naar overzicht

Op 26 april daagde businessexpert Alain Heureux een aantal CrossRoads-ondernemers uit tijdens de eerste sessie Design Thinking in Hasselt.

Waar bestond de uitdaging uit? Een project binnenstebuiten keren en alle mogelijke problemen en oplossingen bedenken. Want het wordt pas echt interessant als ondernemers uit totaal andere sectoren zich over je probleem buigen. Ze ontdekken pijnpunten die je nog niet eerder tegenkwam, maar bedenken evengoed originele, creatieve oplossingen die je een flinke voorsprong op de concurrentie kunnen opleveren. 

Enkele reacties van deelnemers:

Kasper Moreaux, Mycelia: “Het was de moeite! Een ondernemer neemt nooit voldoende tijd om eens stil te staan bij zichzelf, waardoor je enorm veel opportuniteiten misloopt. Mijn raad: schrijf je alsnog in, want het is een mooi initiatief van CrossRoads2.”

Jo van Montfort, Bjond: “Ik vond het erg inspirerend om samen met andere ondernemers uit verschillende disciplines en achtergronden na te denken en actief te werken aan innovaties.” 

De volgende workshops vinden plaats op 22/05 in Breda en 19/06 in Gent. Inschrijven kan nog tot 18/05 via communicatie@crossroads2.eu.

Afbeelding
Workshop CrossRoads

Geïnteresseerd
in de resultaten
van CrossRoads2?