In de periode 2016-2020 gaf CrossRoads2 kmo- en mkb-bedrijven aan beide zijden van de Vlaams-Nederlandse grens de kans om te investeren in toonaangevende innovaties. Dat gebeurde via een haalbaarheidsstudie om een technologie te toetsen, of een breder innovatieproject waarin men toewerkte naar een prototype. In totaal zijn er zeven oproepen geweest waarop kmo/mkb-bedrijven konden intekenen om in aanmerking te komen voor financiƫle ondersteuning.

Afbeelding
Feiten en cijfers CrossRoads2

Onderaan deze pagina kunt u het eindverslag van CrossRoads2 downloaden, dat een samenvatting van het project vormt en waarin wij u meenemen in de successen, uitdagingen en lessons learned. U krijgt een overzicht van de concrete doelstellingen en realisaties van het CrossRoads2-project. Enkele projectverhalen geven u een beeld van het type projecten dat werd ondersteund. Daarbij gaan we dieper in op hoe de bedrijven de grensoverschrijdende samenwerking ervaarden, wat de steun van CrossRoads2 voor hen betekende en hoe ze de toekomst zien.

Een tweede publicatie, met de projectfiches, geeft een overzicht van alle projecten die CrossRoads2 steunde. Tot slot delen ook enkele bedrijven en projectpartners hun ervaringen met het CrossRoads2-project in onderstaande video.

Video Url

Downloads

GeĆÆnteresseerd
in de resultaten
van CrossRoads2?