Artitera

“CrossRoads heeft ervoor gezorgd dat we ons onderzoek diepgaander konden uitvoeren en ook sneller. Zonder steun hadden we dit project uitgesteld.” - Jan Spaas (GST)

Video Url

MELK

“Het leuke aan CrossRoads2 is de samenwerking die gevraagd wordt van verschillende bedrijven. Het is buitenmatig interessant om met bedrijven over de landsgrenzen heen een samenwerking op te starten. Je leert heel veel van elkaar en het versterkt het innovatieve karakter van wat je ontwikkelt.” - Pieter De Wilde (Unitron)

Video Url

MOBYSHARING

“Samenwerking is het sharen van kennis. Het een kan niet zonder het ander en als je dat bij elkaar brengt, dan hebt je de perfecte match. Als je 300% in je project gelooft, dan is CrossRoads perfect. Je moet er wél in geloven en je moet in staat zijn het project zelf te kunnen voorfinancieren.” - Ton Kooymans (Kooymans Design)

Video Url

IN2LOTA

“Dankzij het project zijn we gaan werken op een markt die tot dan toe voor ons onbekend was en we hebben door de samenwerking ook toegang gekregen tot kennisnetwerken die voor ons niet bekend waren.” - Marleen Vrij (NGN)

Video Url

Autonome laad- en losrobot voor (zee)containers

“Bedrijven zitten vaak met heel goede innovatieve ideeën, maar de drempel om die uit te voeren is vaak te hoog. CrossRoads trekt mensen over de streep om die ideeën daadwerkelijk te gaan uitvoeren.” - Koen Beyers (Voxdale)

Video Url

Augmented support

“De grootste meerwaarde is het grensoverschrijdend geheel. Ook al liggen we op slechts een uurtje rijden van elkaar, toch is het een andere wereld. Het is een andere manier van zaken doen, van denken en nieuwe technologieën maken.” - Benny Lauwers (Viu More)

Video Url

Prototype mal voor Robomould voor fogger BioXeco 3DF

"De samenwerking met Roam Technology is voor ons belangrijk omdat we een product ontwikkelden voor de medische sector waar nieuwe technologieën en materialen voor gebruikt moeten worden. Als CrossRoads2 er niet was geweest, was ons product niet zo snel op de markt gekomen en waren de middelen er niet geweest om het product te gaan produceren." - Tonny Nieuwkoop (AMS)

Video Url

Geïnteresseerd
in de resultaten
van CrossRoads2?