Naar overzicht

Ben je op zoek naar een samenwerkingspartner in Nederland of Vlaanderen? Dan is het B2B Matchmaking event tijdens de Vlaams-Nederlandse Handelsdag op 11 mei 2017 een ideaal kennismakingsplatform. Ook CrossRoads2 zal aanwezig zijn om innovatieve kmo’ en mkb-bedrijven met elkaar in contact te brengen.

Datum: donderdag 11 mei 2017
Locatie: Willem II-stadion, Goirlesesteenweg 34 in Tilburg, Nederland
Prijs: 50 euro per persoon (kosten deelname Handelsdag)

B2B Matchmaking is één van de activiteiten van de Vlaams-Nederlandse Handelsdag. Daarnaast zijn er nog een conferentie met workshops over Vlaams-Nederlandse samenwerking en een informatiemarkt. De B2B Matchmaking is bedoeld voor Vlaamse en Nederlandse ondernemingen die op zoek zijn naar agenten, distributeurs, toeleveranciers of samenwerkingspartners aan de andere kant van de grens. Ondernemingen uit alle sectoren kunnen meedoen.

Aanmelden kan hier tot 9 mei 2017. Bij de aanmelding wordt gevraagd je bedrijfsgegevens in te voeren en aan te geven wat voor soort contacten je zoekt. Vervolgens kies je zelf uit de lijst van geregistreerde gesprekspartners met wie je matchmaking afspraken wilt maken.

Geïnteresseerd
in de resultaten
van CrossRoads2?