Naar overzicht

Op dinsdag 27 september blikken we graag met jou terug op het project CrossRoads2 Sustainable Energy en stellen we de resultaten aan je voor.

Welke innovaties zijn tot stand gekomen, hoeveel CO2-reductie realiseren we daarmee, welke maatschappelijke en economische impact brengen de projecten teweeg en hoe verliep de grensoverschrijdende samenwerking? Met getuigenissen, demonstraties en netwerkmogelijkheden verwelkomen we jou op ons slotevent in Thor Central te Genk.

Op diezelfde dag kan je ook vrijblijvend deelnemen aan het Interreg Go Live event: ‘Verleg de grens’ met inspirerende cases en praktische workshops rond het opzetten van projecten binnen de nieuwe programmaregeling.

Praktisch

Wanneer? 27/09/2022 van 12.15 tot 15.45 uur. 

Waar? Thor Park Genk 
GPS: André Dumontlaan 67, 3600 Genk
Een gedetailleerde routebeschrijving vind je onderaan deze pagina.

Programma:

12:15
13:45
Lunch (Interreg-event)
13:45
14:15
Presentatie resultaten CrossRoads2 Sustainable Energy door Ellen Theeuwes (voorzitster Stichting CrossRoads2)
14:15
15:15

CrossRoads-projecten stellen hun innovaties voor en getuigen over de samenwerking:

15:15
15:45

  Ad Roest, gedeputeerde van de Provincie Limburg (NL), over grensoverschrijdende samenwerking met Vlaanderen

   

  Vanaf 16.00 uur kan je aansluiten bij de receptie van het Interreg Go Live event. 

  Inschrijven

  Schrijf je hier in voor het slotevent.

  De inschrijvingen verlopen via het inschrijfformulier van het Interreg Go Live event. Op de tweede pagina van het inschrijfformulier vink je de sessie van CrossRoads2 Sustainable Energy aan.

   

  CrossRoads-stand op Interreg Go live event

  Projectdemonstraties gezocht

  Tijdens het Interreg Go live event kan je op de doorlopende expositie kennismaken met verschillende innovaties uit de voorbije programmaperiode. Daar hoort CrossRoads uiteraard meer dan thuis. De voorbije jaren zijn er namelijk heel wat slimme en groene innovaties tot stand gekomen tijdens de projecten CrossRoads2 en CrossRoads2 Sustainable Energy. 

  Heb jij deelgenomen aan een van deze projecten en heb je een demonstratie of product dat je op onze CrossRoads-stand wil tonen aan meer dan 600 voorbijgangers? Geef dan voor 29 juli een seintje aan marie-celine.tersago@vlaio.be. Opgelet, het aantal plaatsen is beperkt. 

  Ga in gesprek met een CrossRoads-adviseur

  Ook de CrossRoads-adviseurs zijn aanwezig en staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden over subsidiemogelijkheden of het zoeken naar partners over de grens. Je kan met hen een één-op-één gesprek inplannen via de inschrijfmodule (vink 'business developer' aan). 

  Afbeelding
  Uitnodiging slotevent

  Ook meewerken aan
  grensoverschrijdende
  CO2-reductie?