Geplaatst op 15-12-2022

Groen licht voor CrossRoads Vlaanderen-Nederland

Interreg Vlaanderen-Nederland heeft het allereerste project binnen de nieuwe programmaperiode groen licht gegeven, en dat is CrossRoads Vlaanderen-Nederland geworden. Daarmee komt er een vervolg om kmo's in Vlaanderen en Zuid-Nederland te stimuleren tot grensoverschrijdende samenwerking en te ondersteunen in hun product- en procesinnovaties.

Met deze goedkeuring wordt, inclusief cofinanciering, ruim 24.8 miljoen euro in de Vlaams-Nederlandse grensregio geïnvesteerd. Hiervan komt de helft uit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO). 
Geplaatst op 29-09-2022

Projectpartners op bezoek bij Azteq

Op 27 september brachten de projectpartners van CrossRoads2 Sustainable Energy een bezoek aan de parabole zonnespiegels van Azteq.
Geplaatst op 29-09-2022

Samen innoveren voor energie en klimaat: slotevent stelt projectresultaten voor

Hoewel bedrijven nog tot eind september de tijd hadden om hun projecten af te ronden en de finale realisaties pas eind december officieel duidelijk worden, wierpen we afgelopen dinsdag 27 september al een eerste blik op de eindresultaten tijdens het slotevent van CrossRoads2 Sustainable Energy in Thor Central in Genk.
Geplaatst op 29-09-2022

Ondernemers tonen innovaties op 'Verleg de Grens'-event

Op 27 september vond het Interreg-event ‘Verleg de grens’ plaats in Genk. Ondernemers, onderzoekers en scholieren uit Vlaanderen en Nederland konden er kennismaken met de realisaties uit vorige Interreg-programma’s. Ook CrossRoads was present op de expo. Zes bedrijven deelden hun innovaties met het publiek.
Geplaatst op 28-09-2022

Kanaal Z op bezoek bij B4Plastics

Op 28 september bezocht de Belgische tv-zender Kanaal Z de Vlaamse kmo B4Plastics voor de opnames van een reportage waarin hun CrossRoads2 Sustainable Energy-project wordt voorgesteld.
Geplaatst op 27-07-2022

Jaarverslag 2021: van euro tot samenwerking

Wist je dat CrossRoads2 Sustainable Energy in 2021 aan 21 innovatieprojecten subsidie verleende? Benieuwd naar wat er nog meer gebeurde in 2021?
Geplaatst op 29-06-2022

9 tips om je project zo goed mogelijk af te ronden

De finale deadline van je CrossRoads2 Sustainable Energy-project komt stilaan in zicht. Daarom willen we je graag enkele praktische tips meegeven om je project zo goed mogelijk af te ronden.

Ook meewerken aan
grensoverschrijdende
CO2-reductie?