Naar overzicht

Op 29 oktober werd het startschot gegeven van CrossRoads2 Sustainable Energy tijdens een online webinar en matchmaking event, in samenwerking met het ConnectSME-project.

Zo’n 131 deelnemers luisterden naar de warme oproep van Vlaams minister van Economie en Innovatie Hilde Crevits (video) en gedeputeerde van de provincie Noord-Brabant Martijn (video) van Gruijthuijsen om deel te nemen aan het project. De eer was ook aan hen om de eerste call officieel voor geopend te verklaren. 

Henk Van Dijck van de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij lichtte vervolgens het project toe. Zijn presentatie kan je hier herbekijken. 

Dat grensoverschrijdende samenwerking loont, getuigden Katrien Michiels en Luc Michiels van MAM Group (Oost-Vlaanderen). Samen met Umisol Group (Oost-Vlaanderen) en BT Projects (Zeeland) ontwikkelden zij een folie voor zonnepanelen die de efficiëntie van fotovoltaïsche panelen met 20% doet stijgen. Hun tips voor een succesvolle samenwerking kan je hier beluisteren.

Na afloop van het webinar konden bedrijven op zoek gaan naar een partner via Conversation Starter. Er werden 131 meetings georganiseerd. Bedrijven die nog op zoek zijn naar een partner kunnen steeds contact opnemen met een van onze projectadviseurs.

Bekijk hier alle video’s.
 

Ook meewerken aan
grensoverschrijdende
CO2-reductie?